Hotel Provence (Frankrijk)

Gezellig familiehotel in Provençaalse stijl met12 kamers, allen met eigen badkamer. De meeste kamers hebben een eigen terras. De aanpalende villa met 4 slaapkamers hebben allen ook een eigen badkamer.

Het domein is 4.600 m2 groot en het gebouw heeft een oppervlakte van 650 m2. Het prachtige landgoed ligt in het midden van het groen, heeft een mooi zwembad, een grote tuin met pétanque baan, tafeltennis, grote terrassen, een ruime parking, twee keukens en een feest-vergaderzaal. Het hotel heeft plaats voor een klein restaurant maar dat is geen must. Het hotel wordt soms ook privaat verhuurd voor trouwfeesten, doopfeesten, verjaardagen en als vakantiehuis.

Het is gelegen in de Provence Verte, een zeer toeristische regio op 50 km van de Middellandse Zee en 50 km van de Gorges du Verdon. Cannes en Marseille liggen op 1 uur rijden. Centraal gelegen voor alle uitstapjes in het Zuid-Oosten van Frankrijk.
Het hotel heeft hele goede commentaren op Google, TripAdvisor, Expedia en Booking.
 
Het hotel is 100% eigendom van de verkoper via 2 vennootschappen en wordt sinds 2017 uitgebaat door huurders (locataire-gérant). De balansen zijn dus van de huurders en zijn niet representatief indien de uitbating door de eigenaar zou worden gedaan. Het handelsfonds en de vennootschap waarin de muren worden beheerd worden uitsluitend samen verkocht, dus “murs et fonds indissociable”. 

Het hotel kan uitgebaat worden door een koppel met hulp van 1 kamermeisje in juli en augustus.
Het hotel is momenteel geopend op jaarbasis maar aangezien 80% van het zakencijfer tussen april en oktober wordt gerealiseerd is het mogelijk te sluiten van november tot maart, 5 maanden vakantie dus.
De huidige beheerder zal de koper een uitvoerige introductie en opleiding geven.
 
De koper dient een eigen inbreng te hebben van minstens 600.000€ en de verkoper is bereid een verkoperskrediet te geven voor het saldo. Een extra banklening is dus niet noodzakelijk en dat is een enorm voordeel in Frankrijk. De huidige eigenaar is een Vlaming dus alles kan in het Nederlands.

Plaats/regio Frankrijk
Vraagprijs Vraagprijs pand en onderneming € 975.000 kk
Grootte 12 kamers
Objectnummer #
Ik wil graag op de hoogte worden gehouden over de volgende onderwerpen: