Hotel-restaurant met bar, terras en zwembad in Frankrijk

Het hotel beschikt over 13 gemoderniseerde kamers. Het restaurant heeft 60 couverts en het terras nog eens 80. De bar beschikt over een vergunning IV (complete drankvergunning). De bijbehorende grond is ruim 3.000 m² .

Het dorp beschikt over een rioleringssysteem. Het is een rustig en “groen” dorp gelegen op de rand van de vallei van de Lot.

Op de begane grond bevinden zich de bar, het restaurant, de keuken en 2 kamers. Om de eerste etage zijn 11 kamers. Op de tweede etage is een appartement voor de eigenaren. Het is ongeveer 200 m² groot.
Op de zolder zijn nog 2 kamers en bergruimtes. Elke kamer heeft een bureau en een aansluiting op Wi-Fi. Er is op elke kamer een badkamer met douche, wastafel, haardroger en een toilet.

In de tuin rondom het hotel is een privé zwembad (10 x 5) met terras en een speelhoek voor klein en groot met: Badmintonveld, minigolf baan, pingpongtafel, mini bowling, etc
.
De omgeving is zeer geschikt voor het maken van wandelingen, toertochten te paard, of tennis. Dit kan allemaal binnen een straal van 20 km. Wintersport is mogelijk in Laguiole op 20 km afstand of in Le Lioran in de Cantal op 70 km. Rodez met internationale luchthaven (Ryanair) is op 55 km afstand en Aurillac, ook met luchthaven, is 60 km verwijderd.

Dit bedrijf is het hele jaar geopend. Er wordt ook tabak, kranten en brood verkocht. Het bedrijf werkt samen met “Booking.com”. De klanten geven gemiddeld een 8,4 voor hun verblijf. Het is zeer geschikt voor een echtpaar. Wel met seizoenhulp in het hoogseizoen. Het is bedrijfsklaar en zo te betrekken.

De wens is om het hotel nog te verbeteren door een invalidenkamer te maken op de begane grond.
Plaats/regio Frankrijk
Vraagprijs Vraagprijs vastgoed en onderneming € 465.000 k.k.
Grootte 13 kamers
Objectnummer #AR653
Ik wil graag op de hoogte worden gehouden over de volgende onderwerpen: